loading
24 jul

5e GP Jef Craps visserscup op 12 augustus 2018

wegbeschrijving naar vijver met info

 

Zondag 12 augustus vindt voor de vijfde keer ‘De Grote Prijs Jef Craps’ plaats.
Met deze koppelvissersprijskamp willen de goede vrienden van Jef en zijn familie jaarlijks samen met ons zijn overlijden herdenken.  Dit is eveneens een actie die ondersteund wordt door (en ten voordele van) ‘Kom op tegen kanker’.

De vissersprijskamp vindt plaats – zoals de voorbije jaren – rond de KWB-vijver in Meerhout op de Weversberg – Rooiaarde (een zijweg van de straat Rooiaarde). De vijver is bereikbaar met de auto maar het aantal parkeerplaatsen vlak bij de vijver is beperkt. Er wordt dus aangeraden om te voet of met de fiets te komen of verderaf te parkeren en een eindje te stappen.
In bijlage vind je een kaart met wegbeschrijving (vanuit drie parkeerplekken). Volg de KOTK (Kom-op-tegen-kanker) -pijlen met bloemetje !!

Er wordt gevist in duo’s van 13.00 tot 15.00 u. én van 16.00 – 18.00 u.
De inschrijvingen zijn bijna afgesloten. Er is nog één visplaats vrij! Wie nog zou willen inschrijven, neemt best contact op met Toon Veraghtert
( 0496-413197 – toonveraghtert@hotmail.com)

Vorig jaar heeft het winnende koppel, Ward Hendrickx en Jeroen Vanbaekel 20,520 kg vis gevangen! Wij zijn benieuwd wie de wisselbeker dit jaar van hen mag ontvangen.

De niet-vissers, vrienden, familie en kennissen zijn vanaf 13.00 u van harte welkom voor een babbel, drankje en snack: hotdog en koude pasta met worst op de BBQ vanaf 16.00 u.
OPNIEUW dit jaar is er de Bootjesracetombola. Bootjes vouwen en laten varen op de Nete ! Start om 15.30 u!
Voor de allerkleinsten is de Eendjeskraam terug aanwezig!

De sportievelingen hebben zoals vorig jaar de mogelijkheid om een wandeling te maken van 7 km die dit jaar vertrekt én eindigt aan de visvijver zelf (dus niet meer aan de watermolen) en die jullie via de fluo-gele pijlen met blauw bootje doorheen de Netevallei loodst. (de KOTK-pijltjes volgen met blauw bootje erop).

De winst van dit visevenement zal worden doorgestort naar de organisatie Kom op tegen Kanker (KOTK).​
Je kan deze actie ook steunen door een storting te doen
Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen en op die manier samen met ons Jef te herdenken.

Lieve groet,
Tony & Griet, Charlotte & Matthias & Hektor, Rosa-lie en Anna​ & Matthijs